Знаците като умствени указатели

Когато кардиналните знаци – Овен, Рак, Везни и Козирог са в ъглов дом, т.е. асцендента, небесната средина – ІV и VІІ домове, това е общо указание, че лицето ще е с буден ум, годно да схване определена идея, активно и въодушевено каквато и работа да захване, че то има организаторски и изпълнителски дарби, че е способно добре и докрай да води това, което е захванало в живота си. Когато много планети се намират в кардиналните знаци, показват абсолютно деловит човек!
Твърдите знаци – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, поставени в ъглов дом, показват разсъдлив, но бавен и предпазлив ум, който взема решенията си след дълъг размисъл. Взето веднъж решението, преследва се докрай. Главният недостатък на такива хора е, че са склонни да заменят въображението с рутината.
Когато общите знаци – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби са в ъглови домове, умът е повърхностен, почти вятърничав, променлив и нерешителен. На такива хора не може да се разчита в живота, защото са непостоянни. Службите, които заемат, са изключително служби на подчинени и подчиняващи се дейци.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply